Fly fra Gardermoen


Gardermoen er den største flyplassen i Norge, og det er derfor også den det går mest fly til og fra. Dette er den flyplassen du helst vil reise fra om du er ute etter et større utvalg av flyreiser og destinasjoner. Det er ikke alle som er like heldige å bo i slik avstand at de har kort reise til Gardermoen, men da kan det ofte være lurt å ta seg dit med tog, buss eller fly for å kunne utnytte det tilbudet Gardermoen har, og for øyeblikket fortsetter å utvide.

Hva bør du tenke på når du skal ut å reise?

Det første du bør tenke på er bestillingen av din billett. Sett deg ned i ro og fred og bestill det du trenger av fly, hotell og transport. Dersom du skal bestille mat eller «all inclusive» på turen din så er det nå du skal gjøre dette også. Etter turen er bestilt så er det lurt å sjekke reisedokumentene sine. Søk om visum med én gang om dette trengs, det er nemlig lurt å være tidlig ute. Sjekk også at passet ditt er gyldig, da noen land krever at det er gyldig seks måneder etter du er kommer tilbake til Norge. Deretter er det bare å pakke, og finne ut hvordan du kommer deg til og fra flyplassen. Om du ordner alt godt i forveien så er det ingen grunn til bekymring, og du kan starte ferien på best mulig måte.

Ut å reise i siste liten?

Restplasser er veldig populært. Dette er mye fordi det er en fin måte å få en knakende bra ferie, uten å bekymre deg for budsjettet. Om du har mulighet til å reise i siste liten så er restplasser genialt. Om du ikke har denne muligheten blir det en del vanskeligere, fordi det er ofte 1 til 2 uker i forveien at restplasser blir solgt til en god pris. God tur!