Viktigheten av en god kaffekopp


Norge er topp to mest kaffedrikkende land i Norden. I Norge drikker vi i underkant av 10 kg kaffe i året. Dette betyr omtrentlig 3 kopper kaffe per dag i gjennomsnitt. Og de fleste av oss drikker kaffe en eller flere ganger i løpet av dagen.

Hovedårsaken til at man drikker kaffe dens varme, fyldige smak og aroma. Kaffe kan være godt for ulike anledninger. For å våkne opp på morgningen før arbeidsdagen starter, for å komme igjennom en stressende dag, eller som en god avslutning på godt måltid sammen med familien eller venner.

Hvilken kaffekopp skal man velge?

På samme måte som man har forskjellige preferanser på hvilken kaffe man liker, har man ulike oppfatninger om hvilken kaffekopp som er best å drikke av. Det viktigste med en god kaffekopp er at den holder på varmen. Som for eksempel et krus eller en kopp og skål med ulike motiv og varianter. Den må også være god å drikke av og å holde i. Hos Fyrklövern kan du finne ulike kaffekopper som passer deg. Her finner du både enslige kopper og sett. At koppen har et vakkert design og utseende er kun en ekstra bonus.