Nettspill i ferien


9888178-computer-games-represents-world-wide-web-and-fun

Hotell eller camping, underholdning er garantert

Moderne teknologi har inntatt de fleste husholdninger, og nettbrett er å finne i de fleste norske hjem. Nettbrett, bærbare datamaskiner, smarttelefoner – utvalget av elektronisk underholdning man kan ta med seg på ferien er enorm, og det ender ikke der. Mange har til og med installert TV-skjermer i bilen eller campingvognen, slik at man alltid kan titte på film eller få med seg nyhetene. Dermed kan man ha det ekstra moro i ferien, selv når det regner eller mens solen er nede.Internett kan fortsatt være et problem, men dette kan man raskt komme seg rundt. Mobilt bredbånd er på fremmarsj, og hvis du kun vil spille enkle, morsomme spill på veien mot din neste destinasjon behøver du neppe lynrask fart på nettet.

Raske, kule spill på nettet

Det finnes tusenvis av ulike nettspill man ikke behøver å laste ned – her kobler man seg bare opp mot et nettsted og velger det spillet man vil sette i gang. Kulespill.net er et populært alternativ, der finner man mange småspill i utallige sjangere og kategorier.

Gratisspill på nett

Det er enklest å spille rett i nettleseren, men mange vil ha ekstra bra grafikk og større frihet – derfor laster man ned spill til bærbar datamaskin eller nettbrettet. Anarachy Online er blant de mest populære spillene man fritt kan laste ned på nettet og spille så mye man bare ønsker. Dette spillet er forresten skapt i Norge, derfor er det ekstra heftig å vise det frem for utenlandske venner.